• Home
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact
  • Home
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact

Eten wat de culinaire pot schaft

Onze chef-kok Frank kookt iedere dag met dagverse seizoensproducten een mooi menu. aan u de keus van hoeveel gangen u wilt genieten.

De producten worden met zorg gekozen;  vlees van dieren die een goed leven hebben gehad, groente uit de volle grond. Bovendien zijn we partner van de stichting Vis & Seizoen; voor duurzame visvangsten en –consumptie 

Mocht u een allergie hebben, dan is dat lastig voor u maar voor ons geen enkel probleem. Ook voor vegetarische menu's draaien wij onze hand niet om, wel horen wij dat graag uiterlijk 24 uur van te voren, op de avond zelf kunnen we geen alternatief garanderen!

Volledig vegan menu's kunnen wij helaas niet verzorgen.

 

4 gangen €55,00

5 gangen €65,00

Kaas         €15,00

 

Menu

Ons menu

Ons menu kan altijd zonder vlees en/of vis bereid worden, ook met andere dieetwensen kunnen we rekening houden.

 

Koningskrab

Salade van koningskrab

met venkel, avocado, tomaat, basilicum en bloody mary

Forel

krokant op de huid gebakken, met spinazie,

hollandaisesaus, forelkuit en dille

 

Zwezerik

krokant gebakken met gerookte paling,

rode biet, hazelnoot en jus met gember

Scharrelhoen

met een ballotine van de bouten, duxelles, ravioli van eekhoorntjesbrood,

schuim van eekhoorntjesbrood en aardappel en een saus van olorosso sherry

Kaas

5 kazen geaffineerd door Kaasfort Amsterdam met Pronck biergelei en dadelvijgenbrood

Bramen

gemarineerd met daarbij witte chocolademousse, yoghurtsorbet,

dragonsabayon en amandelen

 

Het menu kan afwijken.

Restaurant La Diva
info@restaurantladiva.nl
+31 71 566 1298
Noordeinde 23
2311 CA, Leiden Nederland
Made with ❤ by: POCKETMENU