• Home
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact
  • Home
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact

Eten wat de culinaire pot schaft

Onze chef-kok Frank kookt iedere dag met dagverse seizoensproducten een mooi menu. aan u de keus van hoeveel gangen u wilt genieten.

De producten worden met zorg gekozen;  vlees van dieren die een goed leven hebben gehad, groente uit de volle grond. Bovendien zijn we partner van de stichting Vis & Seizoen; voor duurzame visvangsten en –consumptie 

Mocht u een allergie hebben, dan is dat lastig voor u maar voor ons geen enkel probleem. Ook voor vegetarische menu's draaien wij onze hand niet om, wel horen wij dat graag uiterlijk 24 uur van te voren, op de avond zelf kunnen we geen alternatief garanderen!

Volledig vegan menu's kunnen wij helaas niet verzorgen.

 

4 gangen €51,95

5 gangen €61,95

Kaas         €15,00

 

Menu

Ons menu

Ons menu kan altijd zonder vlees en/of vis bereid worden, ook met andere dieetwensen kunnen we rekening houden.

 

Tonijn

Dun gesneden tonijn gemarineerd met ponzu op een krokante "pizza"  belegd met limoenmayonaise, komkommer, radijs, wakamé en een sorbet van komkommer en wasabi

Schol

gebakken schol met rendang van spitskool, gebakken mosseltjes met kerrie, gel van citroengras en een saus van mosseltjes

Langoustine & buikspek

Geroosterde langoustine met buikspek gelakt met hoisin, escabeche van groente, venkel en een saus van langoustine

wilde eend

Wilde eend gelakt met steranijs en bedekt met hazelnootjes met een stoof van de boutjes met pruimen, bietjes, girolles, artisjok, foie royal en jus met Sechuanpeper

Kaas

5 kazen geaffineerd door Kaasfort Amsterdam met Pronck biergelei en dadelvijgenbrood

Bramen

Gemarineerde bramen met een mousse van witte chocolade, gesuikerde amandelen, sabayon en een sorbet van dragon

Restaurant La Diva
info@restaurantladiva.nl
+31 71 566 1298
Noordeinde 23
2311 CA, Leiden Nederland
Made with ❤ by: POCKETMENU