• Home
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Vacature
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact
  • Home
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Vacature
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact

Eten wat de culinaire pot schaft

Onze chef-kok Frank kookt iedere dag met dagverse seizoensproducten een mooi menu. aan u de keus van hoeveel gangen u wilt genieten.

De producten worden met zorg gekozen;  vlees van dieren die een goed leven hebben gehad, groente uit de volle grond. Bovendien zijn we partner van de stichting Vis & Seizoen; voor duurzame visvangsten en –consumptie 

Mocht u een allergie hebben, dan is dat lastig voor u maar voor ons geen enkel probleem. Ook voor vegetarische menu's draaien wij onze hand niet om, wel horen wij dat graag uiterlijk 24 uur van te voren, op de avond zelf kunnen we geen alternatief garanderen!

Volledig vegan menu's kunnen wij helaas niet verzorgen.

 

4 gangen €49,50

5 gangen €59,50

Kaas         €13,75

 

Menu

Ons menu

Ons menu kan altijd zonder vlees en/of vis bereid worden, ook met andere dieetwensen kunnen we rekening houden.

 

Langoustine & kalf

Bombe van langoustine en kalf met yuzu, appel, schaaldierenmayonaise, sorbet van piccalilly en een sesamtuille

Skrei

Zacht gegaarde skrei met een bouillon van dashi en paling en een ‘’pizza’’ met paling, mierikswortel en zeegroente

Risotto

Truffelrisotto met gepocheerde kwarteleieren schorsenerenchips en winterpostelein

Eendenbost

Krokant gebakken eendenborst met eendenbout, hoisin, bietjes, rode kool en jus van eend

Kaas

5 kazen geaffineerd door Kaasfort Amsterdam met Pronck biergelei en dadelvijgenbrood

Bloedsinaasappel

Bloedsinaasappel op diverse manieren bereid met een schuim van dragon en sorbet van bloedsinaasappel

Restaurant La Diva
info@restaurantladiva.nl
+31 71 566 1298
Noordeinde 23
2311 CA, Leiden Nederland
Made with ❤ by: POCKETMENU