• Home
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact
  • Home
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact

Eten wat de culinaire pot schaft

Onze chef-kok Frank kookt iedere dag met dagverse seizoensproducten een mooi menu. aan u de keus van hoeveel gangen u wilt genieten.

De producten worden met zorg gekozen;  vlees van dieren die een goed leven hebben gehad, groente uit de volle grond. Bovendien zijn we partner van de stichting Vis & Seizoen; voor duurzame visvangsten en –consumptie 

Mocht u een allergie hebben, dan is dat lastig voor u maar voor ons geen enkel probleem. Ook voor vegetarische menu's draaien wij onze hand niet om. Graag wel even doorgeven bij de reservering. 

4 gangen €45,00

5 gangen €55,00

Kaas          €12,50

 

Menu

Ons menu

Ons menu kan altijd zonder vlees en/of vis bereid worden, ook met andere dieetwensen kunnen we rekening houden.

 

Noordzeekrab

Salade van Noordzeekrab met een tuille van sesam, gedroogde tomaat, komkommer, avocadocréme en een sorbet van bloody Mary, geserveerd met een frisse gazpacho

Ravioli

Ravioli van ratatouille met een schuim van Parmezaanse kaas, gestoofde venkel, paprikacoulis, aardappelkaantjes met raz el hanout en basilicumpesto

Zwezerik

Krokant gebakken zwezerik met bereidingen van bloemkool, hazelnoot en mosterdjus

Poulet noir

Poulet noir, de filet krokant gebakken en een vol au vent van de bouten en morilles, hierbij een crème van doperwt en dragon, girolles, peulvruchtjes en een crèmesaus

Kaas

5 kazen geaffineerd door Bourgondisch Lifestyle

met Pronck biergelei en dadelvijgenbrood

Kersen

Kersen gevuld met marsepein, Champagnesabayon, vanilleijs en schotsen van amandel

Restaurant La Diva
info@restaurantladiva.nl
+31 71 566 1298
Noordeinde 23
2311 CA, Leiden Nederland
Made with ❤ by: POCKETMENU