• Home
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact
  • Home
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact

Eten wat de culinaire pot schaft

Onze chef-kok Frank kookt iedere dag met dagverse seizoensproducten een mooi menu. aan u de keus van hoeveel gangen u wilt genieten.

De producten worden met zorg gekozen;  vlees van dieren die een goed leven hebben gehad, groente uit de volle grond. Bovendien zijn we partner van de stichting Vis & Seizoen; voor duurzame visvangsten en –consumptie 

Mocht u een allergie hebben, dan is dat lastig voor u maar voor ons geen enkel probleem. Ook voor vegetarische menu's draaien wij onze hand niet om. Graag wel even doorgeven bij de reservering. 

4 gangen €45,00

5 gangen €55,00

Kaas          €12,50

 

Menu

Ons menu

Ons menu kan altijd zonder vlees en/of vis bereid worden, ook met andere dieetwensen kunnen we rekening houden.

 

Kingsfish

gemarineerd met yuzu en hazelnoot, op een mousse van Parmezaanse kaas, met gerookte paling, mierikswortel en hazelnootjes

Asperge

Goulash van witte asperges, met een sorbet van asperges, een bloem van aardappel en daarbij kaviaar

Oosterschelde kreeft

Ravioli van kreeft uit de Oosterschelde met een purée van gerookte bospeen, lamsoren en een kreeftensaus

Kalf

van de barbecue met een bitterbal van zwezerik, crème van doperwtjes en dragon, peulvruchten, gebakken asperge en een jus van morilles

Kaas

5 kazen geaffineerd door Bourgondisch Lifestyle

met Pronck biergelei en dadelvijgenbrood

Aardbeien

gemarineerde aardbeien.  crumble van rabarber en vanilleijs met een sabayon en granité van rosé Champagne

Restaurant La Diva
info@restaurantladiva.nl
+31 71 566 1298
Noordeinde 23
2311 CA, Leiden Nederland
Made with ❤ by: POCKETMENU