• Home
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Vacature
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact
  • Home
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Vacature
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact

Eten wat de culinaire pot schaft

Onze chef-kok Frank kookt iedere dag met dagverse seizoensproducten een mooi menu. aan u de keus van hoeveel gangen u wilt genieten.

De producten worden met zorg gekozen;  vlees van dieren die een goed leven hebben gehad, groente uit de volle grond. Bovendien zijn we partner van de stichting Vis & Seizoen; voor duurzame visvangsten en –consumptie 

Mocht u een allergie hebben, dan is dat lastig voor u maar voor ons geen enkel probleem. Ook voor vegetarische menu's draaien wij onze hand niet om, wel horen wij dat graag uiterlijk 24 uur van te voren, op de avond zelf kunnen we geen alternatief garanderen!

Volledig vegan menu's kunnen wij helaas niet verzorgen.

 

4 gangen €49,50

5 gangen €59,50

Kaas         €13,75

 

Menu

Ons menu

Ons menu kan altijd zonder vlees en/of vis bereid worden, ook met andere dieetwensen kunnen we rekening houden.

 

Zalm

tartaar van zalm in een krokante cilinder van aardappel met verschillende bereidingen van witte asperges

Tarbot

gebakken op de plancha met een crème van doperwt bedekt met rettich en een saus van citroen met doperwt en paling

Langoustine

met buikspek gelakt met hoisin met een verse springrol, crunch van pinda en saus van langoustine

Lam

lamschouder van de Green Egg met een ravioli van aubergine, venkelmarmelade, schuim van gepofte knoflook, bitterbal met goulash van lam, paprika, daslook en lamsjus

Kaas

5 kazen geaffineerd door Kaasfort Amsterdam met Pronck biergelei en dadelvijgenbrood

Aardbeien

met een granité van gin & tonic, schuim van basilicum en een mouse van aardbeien

Restaurant La Diva
info@restaurantladiva.nl
+31 71 566 1298
Noordeinde 23
2311 CA, Leiden Nederland
Made with ❤ by: POCKETMENU